fbpx

Sylvie Jacquemin en Armin Riffel

Info

Het was in Brussel, in 2003, dat Armin Riffel, een Duitse celliste en Sylvie Jacquemin, een Belgische pianiste, elkaar ontmoetten. Armin Riffel was toen eerste solo-cello bij het Nationaal Orkest van België en het was tijdens een concert van dit orkest, dat Sylvie Jacquemin bijwoonde, dat ze hem voor het eerst hoorde spelen. Ze was diep ontroerd door zijn intense muzikale gevoeligheid en besloot onmiddellijk contact met hem op te nemen.

Een gemeenschappelijke muzikale gevoeligheid vond al snel zijn vervulling in het duo dat ze bijna 20 jaar geleden creëerden. Iedereen die ze zag spelen werd getroffen door hun communicatieve medeplichtigheid en uitstraling. Deze twee musici, wiens speelplezier vanzelfsprekend is, bieden u de parels van het buitengewone repertoire voor cello en piano.

Op het programma van dit concert in het Atelier Marcel Hastir, muziek van Beethoven, Bridge en Franck.

Praktisch

Dit concert wordt niet door Klassiek in de Kapel georganiseerd. Klassiek in de Kapel is niet verantwoordelijk voor de ticketverkoop van dit concert, noch voor het verloop ervan. 

 

Voor meer informatie en tickets dient u dus contact op te nemen met de organisator van het concert. U vindt de contactgegevens van deze organisator in de kolom langs (of onder) deze pagina.

Datum

17-06-23

Tijd

20:00
Atelier Marcel Hastir, Brussel

Locatie

Atelier Marcel Hastir, Brussel
Rue du Commerce 51, Brussel

Organisator

Atelier Marcel Hastir
Email
admin@ateliermarcelhastir.eu
Website
https://ateliermarcelhastir.eu/
QR code