Theaterzaal CC De Kruisboog

Theaterzaal van CC De Kruisboog

Cultureel centrum De Kruisboog beschikt over een grote theaterzaal, een polyvalente zaal en verschillende kleinere ruimtes die voor lezingen en andere activiteiten geschikt zijn. 

Hoewel de Theaterzaal, zoals de naam ook aangeeft, in de eerste plaats bedoeld is voor theatervoorstellingen, is hij dankzij een uitstekende audio installatie ook zeer geschikt voor klassieke muziek.

De zaal biedt plaats aan ruim 300 mensen.

Toegankelijkheid

  • De Theaterzaal is toegankelijk voor mensen met een rollator of een rolstoel. Gelieve ons na de aankoop van uw ticket een seintje te geven indien u assistentie nodig heeft om het concert bij te wonen. Samen met Toegankelijk Tienen helpen we u graag bij het binnen komen en het verlaten van de zaal.

Bereikbaarheid

  • CC De Kruisboog ligt op 10 minuten wandelen van het station, schuin tegenover de Manège.
  • Wie met de bus komt, stapt uit aan de bushalte ‘Goossensvest’ wandelt langs de ‘Manège’ en de parking naar de ingang.  Deze halte wordt zowel door De Lijn als door TEC bediend.
  • Parkeren kan op Parking Kazerne+, tegenover CC De Kruisboog. De parkings op de Grote Markt en Veemarkt liggen op een 5-tal minuten wandelen van de zaal.